POAH! Valtra T193

Vandaag in POAH!: Deze Valtra T193 van akkerbouwbedrijf Glas uit het Noord-Hollandse Nieuwe Niedorp is gebouwd in 2014 en heeft 190 pk. De trekker is uitgerust met luchthoorn en toplampen. De toplampen zijn overgezet van de vorige trekker, een Valtra m130. De luchthoorn zit erop sinds het boerenprotest in oktober 2019. Medewerker Marijn Ploeg bewerkt met de trekker het bietenland. De trekker staat op extra brede banden.

POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering van een trekker. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering. Wilt u ook met uw trekker in deze rubriek? Meld u dan aan via redactie@nieuweoogst.nl.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  2° / -3°
  10 %
 • Vrijdag
  0° / -4°
  10 %
 • Zaterdag
  2° / -4°
  20 %
Meer weer