MJ-tech is nieuwe partner van Dutch Greenhouse Delta

Technologiebedrijf MJ-Tech is sinds 1 juni aangesloten bij Dutch Greenhouse Delta. Hiermee breidt de organisatie het gezamenlijke tuinbouwecosysteem uit.

MJ%2Dtech+is+nieuwe+partner+van+Dutch+Greenhouse+Delta
© VidiPhoto

Dutch Greenhouse Delta werkt samen met 27 partners. Eerder dit jaar sloten Hoogendoorn Growth Management, Signify, Logiqs, Koppert Biological Systems en Grodan zich al aan bij het partnernetwerk. Dutch Greenhouse Delta brengt het gehele tuinbouwecosysteem van 'Fork2Farm', bestaande uit wetenschap, bedrijfsleven, onderwijs en overheid, samen in verschillende regio's.

Commercieel directeur Jurnjan van den Bremer van MJ-tech ziet veel overlap tussen de landen die MJ-Tech op de radar heeft staan en de focuslanden van Dutch Greenhouse Delta, zoals Noord-Amerika, Oost-Europa, de Golfregio en China. 'Dit biedt een ideale mogelijkheid om ons eigen netwerk in de industrie te versterken.'


Hogedruknevelsystemen

Het Brabantse bedrijf MJ-Tech produceert op maat gemaakte hogedruknevelsystemen om de groei van gewassen te beheersen. Deze systemen zorgen voor een optimale temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor een betere controle over de vochtopname van het gewas mogelijk wordt.

'We zien dat telers de uitkomsten van hun investering nog beter willen voorspellen. Dat heeft geleid tot gesloten kassen en indoor farms, waar het klimaat wordt geoptimaliseerd. We willen ook voor deze teeltomgevingen oplossingen gaan bieden op het gebied van ontsmetting en luchtvochtigheid', legt van den Bremer uit.

Bekijk meer over:

Lees ook

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  0° / -4°
  10 %
 • Zaterdag
  2° / -4°
  20 %
 • Zondag
  3° / -3°
  20 %
Meer weer