Plantion+inspireert+met+bloemen+tijdens+Pasen
Nieuws
© Eigen Foto

Plantion inspireert met bloemen tijdens Pasen

Met de campagne Sfeervol Pasen wil bloemenveiling Plantion in samenwerking met bloemisten laten zien dat bloemen een groene en sfeervolle toevoeging zijn tijdens het paasbuffet.

Bloemisten kregen op 24 maart van de bloemenveiling de nodige handvatten toegereikt om consumenten inspiratie te bieden tijdens Pasen. Onderdeel hiervan zijn een toolbox met fraaie posters, content voor sociale media en speciale bloemenkaartjes met een QR-code naar een pagina met paasinspiratie op Pinterest.

Daarnaast kunnen consumenten een paasboeket winnen via het marketingplatform van Plantion Taste The Green op Instagram, door op het betreffende bericht te reageren en de pagina te liken.Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  22° / 11°
  10 %
 • Zondag
  23° / 13°
  50 %
 • Maandag
  20° / 15°
  50 %
Meer weer