Aldi Nederland gaat PlanetProof-kaas verkopen

Aldi Nederland start gefaseerd met de verkoop van On the way to PlanetProof-kaas. Vanaf november ligt de eerste kaas van 450 gram met het duurzaamheidskeurmerk in de schappen van de discountsupermarkt.

Aldi+Nederland+gaat+PlanetProof%2Dkaas+verkopen
© Twan Wiermans

Sinds 2019 verkoopt Aldi steeds meer zuivelproducten en bijna alle aardappelen, groenten en fruit uit Nederland zijn gecertificeerd volgens het keurmerk On the way to PlanetProof. Vanaf november worden daar de PlanetProof-kazen aan toegevoegd.

De afgelopen jaren heeft Aldi op meerdere vlakken geïnvesteerd om zijn assortiment en winkels verder te verduurzamen. Zo heeft de supermarktketen een eigen plantenmerk, Kwekers Trots, en is 95 procent van Aldi's verse varkensvlees met het Beter Leven-keurmerk gecertificeerd. Eind dit jaar geldt dat voor bijna alle vleeswaren van de discounter. In 2023 heeft ook alle verse kip het Beter Leven-keurmerk.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  22° / 12°
  50 %
 • Zondag
  20° / 11°
  60 %
 • Maandag
  20° / 11°
  50 %
Meer weer