Aldi+Nederland+gaat+PlanetProof%2Dkaas+verkopen
Nieuws
© Twan Wiermans

Aldi Nederland gaat PlanetProof-kaas verkopen

Aldi Nederland start gefaseerd met de verkoop van On the way to PlanetProof-kaas. Vanaf november ligt de eerste kaas van 450 gram met het duurzaamheidskeurmerk in de schappen van de discountsupermarkt.

Sinds 2019 verkoopt Aldi steeds meer zuivelproducten en bijna alle aardappelen, groenten en fruit uit Nederland zijn gecertificeerd volgens het keurmerk On the way to PlanetProof. Vanaf november worden daar de PlanetProof-kazen aan toegevoegd.

De afgelopen jaren heeft Aldi op meerdere vlakken geïnvesteerd om zijn assortiment en winkels verder te verduurzamen. Zo heeft de supermarktketen een eigen plantenmerk, Kwekers Trots, en is 95 procent van Aldi's verse varkensvlees met het Beter Leven-keurmerk gecertificeerd. Eind dit jaar geldt dat voor bijna alle vleeswaren van de discounter. In 2023 heeft ook alle verse kip het Beter Leven-keurmerk.

Bekijk meer over:

Weer

 • Donderdag
  18° / 13°
  20 %
 • Vrijdag
  21° / 11°
  20 %
 • Zaterdag
  22° / 13°
  10 %
Meer weer