POAH! Massey Ferguson 2685

Vandaag in POAH!: Jan-Arend Brouwer uit het Friese Nij Beets heeft maar liefst zeven Massey Ferguson-trekkers. Speciaal voor POAH zette hij er vijf in het land. Het gras wordt vandaag binnengehaald met drie trekkers. De 1100 mag harken, de 2720 staat voor de opraapwagen en de 2685 op de kuil.

POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering van een trekker. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering.


Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  9° / 4°
  90 %
 • Woensdag
  8° / 6°
  85 %
 • Donderdag
  5° / 2°
  5 %
Meer weer