POAH! Case Maxxum 140

Vandaag in POAH!: Sander Middag uit het Drentse Wapse is supertrots op deze Case Maxxum 140. Het is de grootste trekker op het melkveebedrijf. Samen met zijn broer Jasper haalt hij het gras binnen voor in de kuil. Zijn broer rijdt op de Case JX 95. De Maxxum 140 is iets opgekrikt naar 165 pk, heeft een zescilinder motor en is gechipt.

POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering van een trekker. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering. Wilt u ook met uw trekker in deze rubriek? Meld u dan aan via redactie@nieuweoogst.nl.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  26° / 13°
  0 %
 • Woensdag
  29° / 14°
  0 %
 • Donderdag
  31° / 16°
  0 %
Meer weer