POAH! Claas Ares 697 ATZ

Vandaag in POAH!: Kippenvel krijgt Jorn van de Wouw uit het Drentse Oud Annerveen van deze Claas Ares 697 ATZ. De trekker is gebouwd in 2007 en heeft 6.600 draaiuren en 145 pk. Jorn doet met deze trekker mee aan de trekkertrek. Daar is hij een opvallende verschijning.

POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering van een trekker. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering. Wilt u ook met uw trekker in deze rubriek? Meld u dan aan via redactie@nieuweoogst.nl.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  8° / 0°
  5 %
 • Woensdag
  10° / 2°
  5 %
 • Donderdag
  11° / 2°
  45 %
Meer weer