POAH! Fendt Favorit 512 C

Vandaag in POAH!: Met bijna 17.000 uur op de teller kan deze Fendt 512 C Favorit nog prima mee op land- en pluimveebedrijf Schukkert in het Overijsselse Sibculo. Ondanks dat er ook nieuwe trekkers zijn, pakt medewerker Jarrick Binnenmars altijd deze Fendt uit 1997 met 130 pk.

POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering van een trekker. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering. Wilt u ook met uw trekker in deze rubriek? Meld u dan aan via redactie@nieuweoogst.nl.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  10° / 7°
  70 %
 • Dinsdag
  11° / 4°
  50 %
 • Woensdag
  10° / 4°
  50 %
Meer weer