Overheid keert ruim 200 miljoen euro uit via TVL

Sinds de openstelling van de Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) voor ondernemers die omzet verliezen door de coronacrisis, heeft de overheid 207 miljoen euro uitgekeerd binnen de categorie Landbouw, bosbouw en visserij. In deze sector zijn 9.367 aanvragen gedaan, waarvan er 7.109 zijn gehonoreerd.

Overheid+keert+ruim+200+miljoen+euro+uit+via+TVL
© Twan Wiermans

Dat blijkt uit het TVL-dashboard dat de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland heeft gepresenteerd. Het bedrijfsleven heeft 299.000 aanvragen gedaan. Daarvan werden er ruim 30.000 afgewezen of ingetrokken. In totaal is er een bedrag van 4,58 miljard euro aan bedrijven uitgekeerd. Dit aantal loopt nog steeds op.


De meeste steun ging naar bedrijven in de categorie Logies-, maaltijd- en drankverstrekking, waartoe bijvoorbeeld restaurants en hotels behoren. In deze categorie zijn 82.005 aanvragen gedaan, waarvan er 73.058 zijn toegekend. Daarmee is een bedrag gemoeid van 1,5 miljard euro.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  10° / 3°
  50 %
 • Donderdag
  10° / 2°
  20 %
 • Vrijdag
  11° / 4°
  70 %
Meer weer