ATH en GroenTechniek Holland tegelijkertijd in Biddinghuizen

Fedecom houdt AgroTechniek Holland (ATH) en GroenTechniek Holland (GTH) in 2022 op hetzelfde moment in het Flevolandse Biddinghuizen. De coronaperiode is door de branche benut om een beursstrategie voor de toekomst uit te zetten.

ATH+en+GroenTechniek+Holland+tegelijkertijd+in+Biddinghuizen
© Han Reindsen

Brancheorganisatie Fedecom heeft in nauw overleg met haar leden ervoor gekozen om de beide outdoor vakevenementen gelijktijdig van 14 tot en met 17 september 2022 op het vertrouwde beursterrein in Biddinghuizen te houden.

'Als gevolg van de coronamaatregelen waren we gedwongen om ATH 2020 uit te stellen en GTH 2021 door te schuiven. Daarom hebben we besloten met de vooruitzichten van versoepelde coronamaatregelen om beide vakevenementen in dezelfde periode in september 2022 te organiseren. Onze exposanten onderschrijven de voordelen van een bundeling van de activiteiten', zegt Gerard Heerink, directeur van Fedecom.


Eigen identiteit behouden

Beide beurzen zullen hun eigen identiteit behouden voor wat betreft beursconcept en bezoekerswerving. 'Van trekkers, hooibouwmachines en andere land- en staltechnieken tot professionele machines voor tuin, park, weg & bermonderhoud', verzekert Heerink. 'Alle technische oplossingen voor de landbouw en het groenbeheer zijn op beide evenementen te zien.'

'De organisatie van de zesde editie van de tweejaarlijkse AgroTechniek Holland gaat vliegend van start. Tientallen inschrijvingen voor het door corona geannuleerde ATH2020 zijn blijven staan', geeft beursmanager Willem Bierema aan.


Beproefd beursconcept

'Groentechniek Holland beleeft in 2022 de vijfde editie. Het inmiddels beproefde outdoor beursconcept staat na de laatste editie in 2019 verwachtingsvol in de startblokken', meldt Bierema. 'Alle nieuwste machines, technieken en trends in de groensector komen letterlijk tot leven op de grootste groene vakbeurs die Nederland rijk is.'

Voor AgroTechniek Holland en GroenTechniek Holland komt er een eigen beursentree, waarbij wel een vrije doorloop tussen beide beursterreinen mogelijk is. 'Dat betekent dat boeren en loonwerkers na afloop van hun bezoek aan de ATH ook de GTH kunnen bezoeken. Omgekeerd kunnen hoveniers, sportparkeigenaars, greenkeepers, groendienst medewerkers en beheerders van de groene ruimte de ATH bezoeken.'

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  8° / 3°
  60 %
 • Maandag
  7° / 3°
  40 %
 • Dinsdag
  9° / 3°
  5 %
Meer weer