AgroTechniek+Holland+2020+uitgesteld
Nieuws
© Hendrik Begeman

AgroTechniek Holland 2020 uitgesteld

Branchevereniging Fedecom heeft besloten AgroTechniek Holland 2020 uit te stellen. Een nieuwe datum voor de beurs wordt later bekendgemaakt.

De tweejaarlijkse landbouwmechanisatiebeurs zou plaatsvinden van 9 tot en met 12 september op het Walibi-evenemententerrein in Biddinghuizen. De overheidsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, houden onder andere in dat er tot 1 september geen evenementen met grote groepen mensen mogen plaatsvinden.

De veiligheid en gezondheid van mensen staat voorop en Fedecom wenst tegelijkertijd het bedrijfseconomisch belang van de leden en klanten zo goed mogelijk te dienen. 'Daarom hebben wij besloten tot uitstel', legt Fedecom-directeur Gerard Heerink het besluit uit.

Ander tijdstip

'De meer dan reeds 130 ingeschreven deelnemers van AgroTechniek Holland zijn al op de hoogte gebracht van de verschuiving', vertelt beursmanager Willem Bierema. 'Momenteel onderzoeken we wanneer deze ATH-editie het beste kan plaatsvinden. We hopen dat zo snel mogelijk bekend te kunnen maken.'

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  9° / -2°
  30 %
 • Donderdag
  10° / -2°
  10 %
 • Vrijdag
  12° / 0°
  10 %
Meer weer