Fedecom lanceert nieuwe beurs: ATH Digitaal Live

Fedecom lanceert met de virtuele beurs ATH Digitaal Live een nieuw initiatief voor de agrarische sector. De beurs gaat op 10 en 11 maart 2021 live. Al zo'n 150 merken hebben ingetekend.

Fedecom+lanceert+nieuwe+beurs%3A+ATH+Digitaal+Live
© Han Reindsen

ATH Digitaal Live is een platform waar de leveranciers van machines en techniek direct in contact komen met boeren en loonwerkers. Bekende onderdelen van eerdere ATH-beursedities, innovaties voor de verkiezing van de innovatieprijs Bronzen Sikkel en zelfs een trekkerparcours ontbreken niet. Ook presentaties van bijvoorbeeld Cumela, VA Keur, TIM en Fedecom zijn onderdeel van ATH Digitaal Live.


Willem Bierema, beursmanager Fedecom Fairs: 'Sinds Fedecom in september vanwege corona ATH 2020 helaas moest annuleren, werken we aan plannen om exposanten toch in contact te brengen met hun (potentiële) klanten. Dat gebeurt nu dus met ATH Digitaal Live, een nieuw initiatief om leveranciers van machines en techniek direct met boeren en loonwerkers in contact te brengen.'


Compleet aanbod

Met dit nieuwe initiatief brengt Fedecom naar eigen zeggen een geheel nieuw opgezet en breed platformportaal. Daar kunnen de beursbezoekers en andere geïnteresseerden altijd en overal kennismaken met het complete aanbod van nieuwe machines en technieken. Een koppeling maakt het de bezoeker mogelijk machines van verschillende merken direct naast elkaar te zien en te vergelijken. Dat kan via elk gewenst kanaal: via je mobiel, laptop, pc of tablet.



Bezoekers en exposanten kunnen in direct contact met elkaar komen via live chat of een directe agendaafspraak. Op woensdag 10 maart om 13 uur wordt de digitale beurs geopend. Vanaf dat moment is het platform woensdag 10 en donderdag 11 maart tussen 13 uur en 20 uur open. Daarna is ATH Digitaal Online voor bezoekers toegankelijk met laatste nieuwtjes uit de agrosector en nieuwe en jong gebruikte machines.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    17° / 5°
    70 %
  • Zondag
    18° / 11°
    50 %
  • Maandag
    17° / 7°
    20 %
Meer weer