Rabobank: 'Zoveel mogelijk geld naar boer met carbon farming'

De hele wereld is op zoek naar nieuwe manieren om koolstof te binden en zo het CO2-gehalte in de lucht terug te dringen. Met carbon farming wordt koolstof vastgelegd in de bodem. Maandag 21 juni om 20 uur houden Nieuwe Oogst en Bayer een webinar over carbon farming.

Marc Wilmink, lead carbon bank bij Rabobank, vertelt onder meer over carbon credits, wat er komt kijken bij carbon banking, welke investeringen nodig zijn en hoe een verdienmodel eruit zou kunnen zien.

Andere sprekers zijn Jaap van Wenum van LTO Akkerbouw en Christy van Beek van gewasbeschermingsmiddelenfabrikant Bayer.

Bekijk hieronder het carbon farming-webinar van Nieuwe Oogst en Bayer
Weer

 • Woensdag
  19° / 15°
  70 %
 • Donderdag
  12° / 10°
  60 %
 • Vrijdag
  11° / 7°
  70 %
Meer weer