POAH! Landini 5500

Vandaag in POAH!: De Landini 5500 van David Elzinga uit het Groningse Opende heeft 55 pk en is gebouwd in 1980. De trekker heeft een 3 cilinder Perkins-motor. Het oppakken van een pak kuilvoer gaat niet zonder slag of stoot. Zijn vader Ake dient daarbij als frontgewicht.

POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering van een trekker. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering. Wilt u ook met uw trekker in deze rubriek? Meld u dan aan via redactie@nieuweoogst.nl.


Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  18° / 10°
  30 %
 • Dinsdag
  18° / 10°
  30 %
 • Woensdag
  19° / 10°
  70 %
Meer weer