FloraHolland+onderzoekt+verbeterpunten+productinformatie
Nieuws
© FloraHolland

FloraHolland onderzoekt verbeterpunten productinformatie

Royal FloraHolland gaat de productinformatie verbeteren. Via een enquête onder inkopers en aanvoerders wil de bloemenveiling de komende weken inzicht krijgen in waar de verbeterpunten liggen.

Inkopers en aanvoerders kunnen hun mening geven rondom de relevantie en het gebruik van de huidige productinformatie. In een later stadium vindt een onderzoek plaats waarin wordt gevraagd naar de behoeften op het gebied van controle en reclamatie.


Volgens FloraHolland is het verhogen van de betrouwbaarheid van productinformatie- en foto's cruciaal voor het goed functioneren van de marktplaats en het verbeteren van de inkoopbeleving van kopers bij het veilen. De productinformatie wordt door intensivering van de controles al beter, maar er moet volgens de veiling nog veel meer gebeuren.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  21° / 11°
  20 %
 • Zondag
  21° / 12°
  20 %
 • Maandag
  18° / 11°
  20 %
Meer weer