Redrock+vernieuwt+kuilhappers
Nieuws
© Bromach

Redrock vernieuwt kuilhappers

De Noord-Ierse fabrikant Redrock introduceert een nieuwe serie kuilhappers die bestaat uit 24 modellen. Deze S-serie kuilhappers, bedoeld voor een shovel, voorlader of verreiker, is leverbaar met inhouden van 0,95 tot 3,8 kuub.

De Redrock-kuilhappers kunnen, afhankelijk van de uitvoering, blokken snijden van 85, 100 of 130 centimeter hoog. Het gaat om vijftien modellen kuilhappers met tanden en negen modellen met een dichte bodem voor het laden van de lossere producten.

De kuilhappers hebben een nieuwe geometrie gekregen voor een vlakker en beter snijbeeld. De slijtdelen zijn rondom geschroefd en dus eenvoudig te vervangen. Het hele snijschild is gemaakt van 15 millimeter dik plaatstaal. Ook het frame aan de achterzijde is opgebouwd uit dit plaatstaal en een kokerframe.


Tandenbalk

De tandenbalk is voorzien van ingelaste bussen om zware tanden te kunnen monteren. Daarnaast zijn de draaipunten smaller geworden, zodat ze niet meer aan de zijkanten uitsteken. Zo wordt beschadiging aan de kuilhapper of sleufsilowand voorkomen.

Bekijk meer over:

Weer

 • Dinsdag
  17° / 10°
  20 %
 • Woensdag
  15° / 11°
  50 %
 • Donderdag
  15° / 7°
  20 %
Meer weer