Meindert Stolk voorgedragen als landbouwgedeputeerde Zuid-Holland

Communicatieadviseur Meindert Stolk uit Wassenaar is voorgedragen als landbouwgedeputeerde voor Zuid-Holland. De CDA'er volgt Adri Bom-Lemstra op die in mei start als voorzitter van Glastuinbouw Nederland.

Meindert+Stolk+voorgedragen+als+landbouwgedeputeerde+Zuid%2DHolland
© provincie Zuid-Holland

Stolk gaat aan de slag met de portefeuilles Economie en Innovatie, Land- en Tuinbouw en Gezond en Veilig. De beoogd landbouwgedeputeerde is sinds 2015 Statenlid en fractievoorzitter van het CDA. Ook speelde hij een rol bij de formatie van het huidige college van Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland.


Sinds 2011 werkt Stolk als zelfstandig adviseur communicatie en public affairs en ondersteunt bedrijven en organisaties bij hun belangenbehartiging. Provinciale Staten van Zuid-Holland besluiten 7 april over de voordracht van Stolk.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  0° / -4°
  10 %
 • Zaterdag
  2° / -4°
  20 %
 • Zondag
  3° / -3°
  20 %
Meer weer