Meindert+Stolk+voorgedragen+als+landbouwgedeputeerde+Zuid%2DHolland
Nieuws
© provincie Zuid-Holland

Meindert Stolk voorgedragen als landbouwgedeputeerde Zuid-Holland

Communicatieadviseur Meindert Stolk uit Wassenaar is voorgedragen als landbouwgedeputeerde voor Zuid-Holland. De CDA'er volgt Adri Bom-Lemstra op die in mei start als voorzitter van Glastuinbouw Nederland.

Stolk gaat aan de slag met de portefeuilles Economie en Innovatie, Land- en Tuinbouw en Gezond en Veilig. De beoogd landbouwgedeputeerde is sinds 2015 Statenlid en fractievoorzitter van het CDA. Ook speelde hij een rol bij de formatie van het huidige college van Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland.


Sinds 2011 werkt Stolk als zelfstandig adviseur communicatie en public affairs en ondersteunt bedrijven en organisaties bij hun belangenbehartiging. Provinciale Staten van Zuid-Holland besluiten 7 april over de voordracht van Stolk.

Bekijk meer over:

Weer

 • Dinsdag
  17° / 10°
  20 %
 • Woensdag
  15° / 11°
  50 %
 • Donderdag
  15° / 7°
  20 %
Meer weer