Podcast: 'Mentaal fit en gezond boerenverstand'

Regelmatig hoort u bij Nieuwe Oogst gesprekken en reportages die duiding en verdieping geven aan het nieuws. We nemen u mee in verhalen achter het nieuws, verteld door betrokkenen, deskundigen en beleidsmakers.

Er komt veel op agrarische ondernemers af. Denk hierbij aan bedrijfsovername, stikstof, dierenactivisme, natuur en de coronacrisis. Ondernemers hebben allemaal weleens momenten dat ze het wat minder zien zitten of ze kennen collega's voor wie dat geldt.

LTO Noord-voorzitter Dirk Bruins, voorzitter Willemien Koning van de commissie Vrouw & Bedrijf en agrarisch coach Paulien Hogenkamp gaan in deze podcast in gesprek over de mens achter de ondernemer en hoe om te gaan met toenemende druk en regelgeving.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  19° / 11°
  50 %
 • Zaterdag
  20° / 13°
  50 %
 • Zondag
  17° / 13°
  10 %
Meer weer