Podcast: 'We willen geen tekentafelbeleid'

Regelmatig hoor je bij Nieuwe Oogst gesprekken en reportages die duiding en verdieping geven aan het nieuws. We nemen je mee in verhalen achter het nieuws, verteld door betrokkenen, deskundigen en beleidsmakers.

Het kabinet moet de stikstofproblemen in overleg met de agrarische sector oplossen. Als er beleid wordt bedacht en opgelegd, is de kans op een mislukking groter, zegt CDA-Kamerlid Jaco Geurts. 'We willen geen tekentafelbeleid.'

Geurts ziet in de begroting vooral een afspiegeling van de onderwerpen die het afgelopen jaar zijn benoemd. Het komende jaar wordt de agenda bepaald door stikstof en de ruimtelijke indeling van Nederland.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  30° / 16°
  0 %
 • Zondag
  30° / 16°
  0 %
 • Maandag
  29° / 15°
  5 %
Meer weer