Ook streep door Tulip Trade Event

Tulip Trade Event wordt verplaatst naar 2022, meldt de organisatie. Aanleiding voor dit besluit zijn de internationale reisbeperkingen en andere geldende coronamaatregelen.

Ook+streep+door+Tulip+Trade+Event
© Haijo Dodde

Vorig jaar ging de Tulip Trade Event ook al niet door vanwege corona. Het evenement voor promotie van de Nederlandse tulp wordt in principe jaarlijks rond eind maart gehouden op een bloembollenbedrijf in Noord-Holland.

De organisatie meldt dat achter de schermen onverminderd hard wordt gewerkt aan de verdere ontwikkeling en beschikbaarheid van het assortiment voor tulpen. De deelnemende veredelaars en exporteurs in tulpenbollen zullen via diverse mediakanalen alsnog proberen om de bloembollensector op de hoogte te houden van de actuele ontwikkelingen.


Tulp in spotlights

De vijfde editie van het Tulip Trade Event belooft volgens de organisatie in 2022 een in het oog springend handelsevenement te worden, waarbij de tulp in de spotlights staat. De dertien deelnemende bedrijven zijn: P. Aker, Amsonia, Boots Flowerbulbs, Borst Bloembollen, BOT Flowerbulbs, Haakman Flowerbulbs, Jansen's Overseas, Holland Bulb Market, P. Nelis & zoon's, Nord Lommerse, C. Steenvoorden, VWS Flowerbulbs en Jan de Wit en Zonen.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  18° / 10°
  30 %
 • Dinsdag
  18° / 10°
  30 %
 • Woensdag
  19° / 10°
  70 %
Meer weer