Alice van Vliet: 'Het bedrijf moet wel binnen het gezin blijven'

Alice van Vliet is in de toekomst wellicht een van de vijf kapiteins op het melkveebedrijf van haar ouders in het Zuid-Hollandse Schipluiden. Want haar vier zussen zien ook wel iets in overname van het bedrijf.

Gelukkig heeft iedereen zo een eigen specialiteit op de boerderij. Maar of het qua samenwerking tussen de zussen Van Vliet blijft klikken, moet nog blijken.

Alice wil wel graag dat het bedrijf binnen de familie blijft: 'Mijn zussen en ik zijn de zesde generatie die hier boert. En mijn ouders hebben een mooi bedrijf opgebouwd. Dan zou het wel erg zonde zijn als het in de toekomst in andere handen komt.'


• Lees ook: Boerin is vaker baas op de boerderij

Dit artikel is onderdeel van een reeks verhalen over vrouwelijke bedrijfsopvolgers uit de speciale eindejaarsspecial van Nieuwe Oogst. Op Nieuweoogst.nl verschijnen de komende tijd verschillende interviews en video's over dit thema. Volg ze op nieuweoogst.nl/boerinnen .

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  10° / 8°
  75 %
 • Dinsdag
  9° / 4°
  90 %
 • Woensdag
  8° / 6°
  85 %
Meer weer