Virtuele+opendeurdagen+Joskin
Nieuws
© Joskin

Virtuele opendeurdagen Joskin

Door het coronavirus past Joskin zijn traditionele opendeurdagen aan. De twintigste editie van het evenement zal volledig virtueel zijn.

Vanwege de coronabeperkingen gaat de Belgische machinefabrikant dit jaar voor een digitaal evenement. 'Bij gebrek aan een 'twintigste editie' zal het een 2.0-editie zijn', aldus Joskin. Hoewel de machines in het echt niet gezien en aangeraakt kunnen worden, beschikt de website over een nieuwe virtuele showroom van meer dan 14.000 vierkante meter.

Daarnaast zullen er ook video's zijn over alle voor- en na-verkoopdiensten, alsook over de verschillende productievestigingen van Joskin in België, Frankrijk en Polen. Het volledige digitale aanbod zal vanaf 23 december online beschikbaar zijn.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  22° / 12°
  10 %
 • Zondag
  24° / 13°
  50 %
 • Maandag
  20° / 15°
  70 %
Meer weer