Joskin+houdt+distributie+van+machines+op+gang
Nieuws
© Joskin

Joskin houdt distributie van machines op gang

Joskin vindt het met de huidige coronacrisis belangrijk om de distributie van landbouwmachines op gang te houden. 'Het werk op het land stopt niet. De landbouwers en loonwerkers hebben efficiënt materiaal nodig.'

De Belgische machinefabrikant heeft zijn organisatie aangepast aan de beslissingen van de federale regering vanwege de coronapandemie. 'Thuiswerken is de norm en natuurlijk blijft de gezondheid de algemene prioriteit', zegt productiedirecteur Didier Joskin.

De productie is verminderd en de verkoop is gedaald. Maar zoals elke pandemie heeft deze ook een einde. Joskin-topman Pierre Demianoff: 'Vroeg of laat zal de economie opnieuw op de een of andere manier weer draaien. De regeringen zullen hun nationale economie moeten heropstarten, ook al zullen timing en situatie afhankelijk zijn van de markt.'


Ontwikkelingsafdeling

Voor de ontwikkelingsafdeling is deze iets rustigere periode handig. Zo kan Joskin zich nog meer concentreren om machines en de organisatie van de productie te verbeteren. 'We richten ons grotendeels op eenvoud, flexibiliteit en zekerheid, omdat dit de standpunten en voordelen zijn van onze landbouwers', zegt Joskin.

'Een prachtig voorbeeld is het werk dat gedaan werd voor het gamma van de Joskin-veewagens om deze aan de Europese normen te voldoen en de uitbreiding van de zijhekken met de mogelijkheid deze op alle bestaande Joskin-veewagens aan te passen.'


Verkoop op afstand

Op commercieel gebied wil Joskin zijn partners helpen met de verkoop op afstand wat noodzakelijk is. De Belgische machinefabrikant moedigt zijn vertegenwoordigers aan om telefoonconferenties te houden, mailings te schrijven, op landbouwplatforms te adverteren en dergelijke.

'We zijn ook bezig met het zoeken om online te kunnen verkopen om de verkoop van onze partners te ondersteunen met machines op voorraad en zo goed mogelijke prijzen. Om verder te kunnen werken, moet er in de landbouw verder worden verkocht met de nodige maatregelen om de gezondheid van iedereen te beschermen door maximaal contact te vermijden', zegt Joskin.

Bekijk meer over:

Weer

 • Donderdag
  20° / 11°
  10 %
 • Vrijdag
  21° / 10°
  40 %
 • Zaterdag
  20° / 13°
  50 %
Meer weer