Hydraulische zijladders op Joskin balenwagen

Het is mogelijk om de getrokken WAGO balenwagens van Joskin uit te rusten met hydraulisch bediende zijladders. Ze zorgen voor meer veiligheid en snelheid bij het gebruik.

Hydraulische+zijladders+op+Joskin+balenwagen
© Eigen Foto

Door de zijladders te heffen, via een hydraulische bediening, is de lading te beveiligen. De zijladders worden op hun plaats gehouden door terugslagkleppen. Het bevestigen door spanbanden en de regelmatige controle van hun spanning zijn niet meer nodig.

De ladders kunnen aan weerszijden worden neergelaten, waardoor er naar keuze aan de linker- of rechterzijde kan worden geladen. De ladders zijn gemaakt van ronde buizen die de balen niet beschadigen.

Gangbare afmetingen

De hydraulische ladders zijn speciaal ontwikkeld voor het gebruik met balen met de meest gangbare afmetingen: een dubbele rij van drie opgestapelde vierkante balen van 90 centimeter hoog, vier opgestapelde vierkante balen van 70 centimeter hoog, of twee of drie opgestapelde ronde balen met een diameter van 1,20 meter tot 2 meter.

De ladders zorgen voor een aanzienlijke tijdwinst bij het laden en lossen van de balen. Het menselijke ingrijpen blijft zo tot een minimum beperkt.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  9° / 5°
  20 %
 • Maandag
  7° / 2°
  10 %
 • Dinsdag
  5° / -5°
  10 %
Meer weer