Nieuwe+rassen+potchrysantenserie+Breeze+en+Chrystal
Nieuws
© Dümmen Orange

Nieuwe rassen potchrysantenserie Breeze en Chrystal

Nieuwe rassen uit de potchrysantenseries Breeze en Chrystal overtuigen jaarrond door uitstekende prestaties. Dat meldt veredelingsbedrijf en producent van uitgangsmateriaal Dümmen Orange.

De nieuwe rassen van de potchrysantenseries Breeze en Chrystal hebben grote sierwaarde, zijn stevig en hebben een lange houdbaarheid. Het zijn de enkelbloemige Breeze Pink Improved en Breeze Oxygen en het gevuldbloemige ras Chrystal Jasper die een verbetering op deze punten laten zien.

Met deze nieuwe toevoegingen tellen de twee series nu elk zo'n twintig rassen. Het palet gaat van zuiverwit tot verfrissend oranje en warme nuances in brons, met daartussen diverse felgele, roze en rode tinten. De combinatiemogelijkheden zijn daardoor oneindig, stelt Dümmen Orange.


GreenGuard-

Alle potchrysanten van Dümmen Orange zijn GreenGuard-gecertificeerd, net zoals de nieuwe rassen uit de twee series. GreenGuard staat garant voor duurzame producten voor zowel de teler, de handelaar als de consument.

Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  8° / 2°
  10 %
 • Zaterdag
  10° / 4°
  40 %
 • Zondag
  8° / 4°
  30 %
Meer weer