Belgische boerin dood in melktank, boer opgepakt

Een 63-jarige boerin uit Plombières, bij Eupen in België, is onder verdachte omstandigheden dood gevonden in een lege melktank op de boerderij. De politie heeft haar man opgepakt. Hij wordt ervan verdacht bij haar dood betrokken te zijn.

Belgische+boerin+dood+in+melktank%2C+boer+opgepakt
© Pixabay

Dat meldt Het Nieuwsblad. De man waarschuwde de politie, nadat hij haar dinsdag levenloos in de melktank aantrof. De schouwarts stelde daarop dat ze onder verdachte omstandigheden om het leven was gekomen, waarop de man werd aangehouden.

Volgens een buurman had de vrouw hart voor haar man, het gezin en de boerderij. De laatste tijd boterde het niet zo goed tussen de twee en de vrouw zinspeelde erop om haar man te verlaten, aldus de buurman.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  14° / 6°
  70 %
 • Donderdag
  14° / 5°
  40 %
 • Vrijdag
  16° / 5°
  20 %
Meer weer