Belgische+boerin+dood+in+melktank%2C+boer+opgepakt
Nieuws
© Pixabay

Belgische boerin dood in melktank, boer opgepakt

Een 63-jarige boerin uit Plombières, bij Eupen in België, is onder verdachte omstandigheden dood gevonden in een lege melktank op de boerderij. De politie heeft haar man opgepakt. Hij wordt ervan verdacht bij haar dood betrokken te zijn.

Dat meldt Het Nieuwsblad. De man waarschuwde de politie, nadat hij haar dinsdag levenloos in de melktank aantrof. De schouwarts stelde daarop dat ze onder verdachte omstandigheden om het leven was gekomen, waarop de man werd aangehouden.

Volgens een buurman had de vrouw hart voor haar man, het gezin en de boerderij. De laatste tijd boterde het niet zo goed tussen de twee en de vrouw zinspeelde erop om haar man te verlaten, aldus de buurman.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  7° / 4°
  20 %
 • Zondag
  7° / 4°
  10 %
 • Maandag
  7° / 4°
  30 %
Meer weer