Zuivelnoteringen+veren+licht+op
Nieuws
© Archief

Zuivelnoteringen veren licht op

De zuivelnoteringen van ZuivelNL lieten vorige week een lichte daling zien. Die wordt deze week weer rechtgetrokken, omdat de zuivelprijzen weer een klein beetje opveren. Overall gezien blijft de zuivelmarkt stabiel, zij het met fors lagere prijzen dan voor de coronapandemie.

De notering voor verse boter blijft deze week stabiel op 330 euro per 100 kilo. Ook de prijs voor magermelkpoeder blijft gelijk op 213 euro in vergelijking met vorige week. De andere noteringen stijgen licht: volmelkpoeder met 1 euro naar 272 euro, magermelkpoeder voor veevoer met 2 euro naar 206 euro en weipoeder met 2 euro naar 73 euro. Alle prijzen zijn per 100 kilo, exclusief btw, af fabriek.Bekijk meer over:

Weer

 • Dinsdag
  17° / 10°
  20 %
 • Woensdag
  15° / 11°
  50 %
 • Donderdag
  16° / 8°
  20 %
Meer weer