Vollemelkpoeder in de min, boter stabiel

De noteringen van ZuivelNL voor boter, mageremelkpoeder voor veevoerdoeleinden en weipoeder zijn stabiel gebleven. Voor vollemelkpoeder was er een min van 4 euro. Mageremelkpoeder voor consumptie steeg juist met 1 euro.

Vollemelkpoeder+in+de+min%2C+boter+stabiel
© Pixabay

Daarmee komt de notering voor vollemelkpoeder uit op 264 euro en die van mageremelkpoeder voor consumptie op 218 euro. De noteringen voor boter, mageremelkpoeder voor veevoerdoeleinden en weipoeder bleven gelijk op respectievelijk 335, 209 en 72 euro.Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  9° / 2°
  70 %
 • Donderdag
  10° / 3°
  70 %
 • Vrijdag
  11° / 2°
  50 %
Meer weer