Opzienbarende koppels bij Boer & Bestuurder Debat

Actievoerende boer Mark van den Oever (FDF) tegenover natuurbeschermer Johan Vollenbroek (MOB). Tjeerd de Groot (D66) tegenover Jan Cees Vogelaar (Mesdagfonds). Dat zijn twee van de vijf opzienbarende koppels die vrijdag met elkaar in debat gaan tijdens het Boer & Bestuurder Debat.

Opzienbarende+koppels+bij+Boer+%26amp%3B+Bestuurder+Debat
© Dirk Hol

De debatten over de 'Toekomst van de Nederlandse Landbouw' zijn georganiseerd door Agractie in het kader van de Dutch Food Week. Het evenement zou aanvankelijk vrijdag plaatvinden in Rotterdam, tijdens de Boer & Burger Brunch. Maar deze kan door de aangescherpte coronaregels niet doorgaan.

De debatten gaan wel door en wel tijdens een live-event dat via internet wordt uitgezonden vanuit Pakhuis De Zwijger in Amsterdam. Naast de eerdergenoemde koppels gaan ook Jaco Geurts (CDA) en Hennie de Haan (NVP), Laura Bromet (GroenLinks) en schapenhouder Bart Kemp (Agractie) en Helma Lodders (VVD) en Joris Lohman (Foodhub) met elkaar in debat.


De uitzending is vrijdag 16 oktober vanaf 13.00 uur te volgen op de website en Facebookpagina van Agractie.nl.

Omdat de Boer & Burger Brunch niet kan doorgaan heeft Agractie op zaterdag 17 oktober een grootschalige publieksvriendelijke actie gepland. De inhoud en de meer dan honderd locaties, in grotere Nederlandse steden, worden aan het einde van de week bekendmaakt.Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  11° / 6°
  55 %
 • Zondag
  11° / 5°
  60 %
 • Maandag
  10° / 3°
  5 %
Meer weer