Zes vakgroepvoorzitters LTO Nederland herbenoemd

LTO Nederland heeft zes vakgroepvoorzitters herbenoemd. Het gaat om de voorzitters van de vakgroepen Akkerbouw, Kalverhouderij, Melkgeitenhouderij, Melkveehouderij, Multifunctionele landbouw en Vleesveehouderij.

In juli is de zittingstermijn van de voorzitters van een aantal vakgroepen van LTO Nederland verstreken. Daarom is in juli door LTO een brede oproep gedaan voor kandidaten, via eigen kanalen en sociale media.

De voorzitters van onderstaande vakgroepen met een aflopende voorzitterstermijn hebben zich, met steun van de vakgroep, beschikbaar gesteld voor herbenoeming. Op dinsdag 8 september heeft het bestuur van LTO Nederland besloten de betrokken vakgroepvoorzitters te herbenoemen.


Herbenoemende vakgroepvoorzitters

De volgende voorzitters zijn herbenoemd: Vakgroep Akkerbouw: Jaap van Wenum, Vakgroep Kalverhouderij: Wim Thus, Vakgroep Melkgeitenhouderij: Jos Tolboom, Vakgroep Melkveehouderij: Wil Meulenbroeks, Vakgroep Multifunctionele landbouw: Arjan Monteny en Vakgroep Vleesveehouderij: Wouter Hartendorf.

De voorzitters zijn voor een termijn van drie jaar herbenoemd, welke op 1 januari 2021 ingaat. Vanwege de coronacrisis heeft het bestuur van LTO Nederland afgelopen voorjaar de eerste termijn van de vakgroepvoorzitters verlengd tot 1 januari 2021.


Voorzitters vloggen

In onderstaande korte vlogs kijken de vakgroepvoorzitters terug op hun vorige termijn en vertellen ze waar ze zich de komende tijd voor gaan inspannen.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  22° / 12°
  10 %
 • Zondag
  24° / 13°
  50 %
 • Maandag
  20° / 15°
  70 %
Meer weer