LTO-bestuurder: 'Jonge boer heeft toekomst in Noord-Nederland'

Een jonge boer heeft toekomst in Noord-Nederland. Die boodschap gaf LTO Noord-afdelingsvoorzitter Lammert Westerhuis bezoekers van de Landbouw Vakbeurs mee.

De grootste agrarische vakbeurs van Noord-Nederland werd afgelopen week in Groningen gehouden. Op de Landbouw Vakbeurs was ook een stand van LTO Noord. Westerhuis probeerde vooral jonge boeren enthousiast te krijgen voor bestuursfuncties.

Volgens de voorzitter van LTO Noord-afdeling Het Hogeland hebben jonge boeren in het noorden van het land een goede agrarische toekomst. Maar actief zijn binnen de politiek of LTO zou volgens Westerhuis van grote meerwaarde zijn voor de jongere generatie.

Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  15° / 9°
  50 %
 • Zaterdag
  14° / 9°
  90 %
 • Zondag
  15° / 10°
  70 %
Meer weer