FloraHolland+stopt+korting+op+boxcontract
Nieuws
© FloraHolland

FloraHolland stopt korting op boxcontract

Bloemenveiling Royal FloraHolland stopt aan het eind van deze maand met de kortingsregeling boxcontract stapelwagens.

De veiling introduceerde de korting eerder dit jaar vanwege de coronacrisis. Die zorgde voor een uitzonderlijke marktsituatie. Met de kortingsregeling wilde FloraHolland zorg dragen voor continuïteit en flexibiliteit van de boxcontracten.


Een boxhouder sluit met de bloemenveiling een boxcontract af voor het aantal stapelwagens dat het bedrijf jaarlijks gemiddeld gebruikt in de box na 19 uur. De kortingsregeling gold voor alle bedrijven die een boxcontract bij FloraHolland hebben en te maken kregen met een omzetdaling door de coronacrisis. Voor de laatste drie maanden van dit jaar stelt de bloemenveiling weer het normale boxcontracttarief in van 20 euro per stapelwagen per kwartaal.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  22° / 12°
  10 %
 • Zondag
  24° / 13°
  50 %
 • Maandag
  20° / 15°
  70 %
Meer weer