Floriday+biedt+kweker+eigen+winkelruimte
Nieuws
© Thierry Schut

Floriday biedt kweker eigen winkelruimte

Royal FloraHolland biedt kwekers de mogelijkheid een eigen winkel te starten op Floriday, het digitale platform van de bloemenveiling.

Met 'Mijn winkel' kunnen telers hun frequente klanten toegang geven tot hun aanbod. Alle orders die kopers in de winkel plaatsen, zijn 100 procent digitaal, laat de veiling weten. Kopers die de winkel van de kweker bekijken, krijgen alleen de prijzen en aantallen te zien die voor hen van toepassing zijn.


Kwekers hebben de mogelijkheid hun assortiment op professionele wijze te presenteren, aldus een woordvoerder van FloraHolland, bijvoorbeeld door collecties aan te maken en foto's toe te voegen, inclusief eigen logo. Daarnaast biedt 'Mijn winkel' ook de mogelijkheid om aanvullende diensten toe te voegen, bijvoorbeeld een sticker, hoes of speciale behandeling van de bloem of plant.


Eerder in beeld bij kopers

Ook hebben telers direct zicht op welke kopers de winkel hebben bekeken. Volgens de bloemenveiling komen kwekers met een actieve winkel eerder in beeld bij kopers dan kwekers zonder actieve winkel.

'In de huidige manier van verkopen lopen kwekers er vaak tegenaan dat kleinere bestellingen zorgen voor relatief hoge transportkosten. De winkel biedt ze de mogelijkheid om transportkosten door te berekenen bij een bestelling', aldus de woordvoerder. Klanten hebben hier inzicht in als zij via de schermen van Floriday inkopen.

Bekijk meer over:

Weer

 • Maandag
  15° / 4°
  30 %
 • Dinsdag
  16° / 3°
  30 %
 • Woensdag
  13° / 4°
  30 %
Meer weer