Nederlandse boer in Duitsland verongelukt

Een Nederlandse boer (50) is woensdag in het Noord-Duitse dorp Franzburg in Mecklenburg-Vorpommern verongelukt tijdens werkzaamheden met een shovel. Dat heeft de Duitse politie donderdag bekendgemaakt.

Nederlandse+boer+in+Duitsland+verongelukt
© Pixabay

Het ongeluk vond plaats toen de man met de shovel over een hobbel reed. Daarbij viel het voertuig om, waardoor het slachtoffer bekneld raakte. De verwondingen waren zo ernstig dat de man ter plaatse overleed. De familieleden van de man werden opgevangen door een crisisinterventieteam.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  17° / 7°
  10 %
 • Woensdag
  24° / 9°
  10 %
 • Donderdag
  19° / 9°
  10 %
Meer weer