Afmijnzaal+Fruitmasters+wordt+tijdelijk+leslokaal
Nieuws
© Helicon

Afmijnzaal Fruitmasters wordt tijdelijk leslokaal

Studenten die teeltopleidingen volgen bij Helicon Geldermalsen, kunnen vanaf deze week terecht in de afmijnzaal van Fruitmasters voor hun lessen.

De afzetorganisatie voor fruit in Geldermalsen heeft de zaal beschikbaar gesteld voor het onderwijs. Vanwege de 1,5 meter afstandsregel die tussen studenten onderling en docenten moet worden gehanteerd, is er in het schoolgebouw van Helicon Geldermalsen niet genoeg ruimte om alle studenten les te geven.

In plaats van digitaal lesgeven wil de school de studenten zo veel mogelijk zien om het persoonlijk contact niet te verliezen. Daarom heeft de onderwijsinstelling diverse bedrijven gevraagd of zij ruimte beschikbaar hebben.


Fruit Tech Campus

Helicon is één van de onderwijsinstellingen die verbonden is aan de Fruit Tech Campus, dat begin dit jaar is gelanceerd. Het werkt aan de vernieuwing van het fruitonderwijs met als centrale thema's teelt, data en techniek.

Bekijk meer over:

Weer

 • Dinsdag
  9° / -2°
  20 %
 • Woensdag
  9° / -2°
  30 %
 • Donderdag
  9° / -2°
  10 %
Meer weer