Webinar over impact coronamaatregelen

De Werkgeverslijn land- en tuinbouw houdt op woensdag 19 augustus om 11 uur een webinar over de impact van de coronamaatregelen voor werkgevers in de agrarische sector.

Webinar+over+impact+coronamaatregelen
© David Hilberink

Diverse sectoren hebben de komende weken te maken met een arbeidspiek. Hierdoor zijn veel nieuwe werknemers op de bedrijven nodig, onder wie in veel gevallen ook internationale werknemers. In de coronatijd lopen zaken anders dan 'normaal' en veel ondernemers vragen zich af hoe ze met deze situatie om moeten gaan.

Tijdens het webinar gaat Maartje Jager van de Werkgeverslijn in gesprek met Peter Baltus en Martijn Donker over dit onderwerp. Peter Baltus, projectleider bij LTO Noord, geeft een update over de actualiteiten, zoals de situatie aan de grenzen. Martijn Donker, beleidsmedewerker arbeid bij de Nederlandse Fruittelers Organisatie (NFO), vertelt hoe fruittelers die de komende weken te maken hebben met een toestroom van arbeidsmigranten, hiermee omgaan.


Richtlijnen en quarantaineregels

Verder gaan de sprekers in op diverse vragen rondom toepassing van de richtlijnen van het RIVM, zaken die moeten worden geregeld rond huisvesting en de quarantaineregels. Ook is er de mogelijkheid om live uw vragen te stellen. Het webinar duurt maximaal 45 minuten.

Werkgevers kunnen dit webinar gratis bijwonen als ze zich aanmelden via de Werkgeverslijn. Het webinar live volgen heeft als voordeel dat vragen direct gesteld en beantwoord kunnen worden. Het webinar is ook op een later tijdstip terug te kijken.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    14° / 7°
    70 %
  • Zaterdag
    15° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 5°
    20 %
Meer weer