Webinar over coronamaatregelen voor werkgevers

De Werkgeverslijn plaatst vandaag het derde webinar online over de impact van de coronamaatregelen voor werkgevers in de agrarische sector.

Webinar+over+coronamaatregelen+voor+werkgevers
© ZLTO

In deze webinar geeft Diana Eleveld, adviseur bij de Werkgeverslijn, een toelichting op de dinsdag gepubliceerde NOW-regeling. Aan de orde komen wie er voor de NOW-subsidie in aanmerking komen, hoe de hoogte wordt vastgesteld en hoe u zich als werkgever kunt voorbereiden op het aanvragen van deze subsidie.


Daarnaast geeft Peter Baltus, beleidsmedewerker bij LTO Noord, een update over het laatste nieuws vanuit de sector en over de acties vanuit de Taskforce Arbeid. De laatste stand van zaken met betrekking tot de grenzen en hoe in de praktijk kan worden omgegaan met de 1,5 meter afstand tussen werknemers komen in ieder geval aan de orde.

Online seminar

Een webinar is een online seminar waarin volgers een live presentatie in beeld en geluid kunnen zien. Via de chatfunctie kunnen kijkers vragen stellen, die zoveel mogelijk nog tijdens het webinar worden beantwoord. De webinars zijn terug te kijken op de site van de werkgeverslijn. De webinar is gratis en bedoeld voor werkgevers in de land- en tuinbouw.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  21° / 7°
  0 %
 • Dinsdag
  22° / 8°
  0 %
 • Woensdag
  21° / 8°
  0 %
Meer weer