Webinar+over+coronamaatregelen+voor+werkgevers
Nieuws
© ZLTO

Webinar over coronamaatregelen voor werkgevers

De Werkgeverslijn plaatst vandaag het derde webinar online over de impact van de coronamaatregelen voor werkgevers in de agrarische sector.

In deze webinar geeft Diana Eleveld, adviseur bij de Werkgeverslijn, een toelichting op de dinsdag gepubliceerde NOW-regeling. Aan de orde komen wie er voor de NOW-subsidie in aanmerking komen, hoe de hoogte wordt vastgesteld en hoe u zich als werkgever kunt voorbereiden op het aanvragen van deze subsidie.


Daarnaast geeft Peter Baltus, beleidsmedewerker bij LTO Noord, een update over het laatste nieuws vanuit de sector en over de acties vanuit de Taskforce Arbeid. De laatste stand van zaken met betrekking tot de grenzen en hoe in de praktijk kan worden omgegaan met de 1,5 meter afstand tussen werknemers komen in ieder geval aan de orde.

Online seminar

Een webinar is een online seminar waarin volgers een live presentatie in beeld en geluid kunnen zien. Via de chatfunctie kunnen kijkers vragen stellen, die zoveel mogelijk nog tijdens het webinar worden beantwoord. De webinars zijn terug te kijken op de site van de werkgeverslijn. De webinar is gratis en bedoeld voor werkgevers in de land- en tuinbouw.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  5° / 3°
  60 %
 • Maandag
  4° / -1°
  20 %
 • Dinsdag
  6° / 2°
  20 %
Meer weer