RVO.nl neemt meer tijd voor inventarisatie PAS-melders

RVO.nl trekt meer tijd uit voor de inventarisatie van PAS-melders. De deadline om bij RVO.nl informatie aan te leveren, is verschoven van 14 augustus naar 1 oktober. Er is gekozen voor verlenging, in verband met de vakantieperiode.

RVO%2Enl+neemt+meer+tijd+voor+inventarisatie+PAS%2Dmelders
© Twan Wiermans

Het directoraat-generaal Stikstof heeft namens de Gedeputeerde Staten en de minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit een mail verstuurd aan alle ondernemers die een melding hebben gedaan onder het Programma Aanpak Stikstof (PAS). Het doel van de mailing is om overzicht te krijgen van de PAS-meldingen, waarvoor aanvragers alsnog een toestemming verleend willen hebben.


De PAS-melders hoefden geen PAS-vergunning voor stikstofemissie aan te vragen. Voor hen volstond een melding van hun activiteiten. Na de stikstofuitspraak van de Raad van State waren de PAS-meldingen niet meer geldig en dat betekende formeel dat deze 3.300 ondernemers hun bedrijf niet mochten uitoefenen. Het kabinet liet direct weten de de bedrijven van de PAS-melders te willen legaliseren. Daarvoor dient de inventarisatie.

Aan het invullen van het RVO-formulier zijn geen juridische consequenties verbonden voor het legaal houden van de melding.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    10° / 6°
    70 %
  • Zaterdag
    10° / 5°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
Meer weer