DeLaval+neemt+Milkrite+Interpuls+over
Nieuws
© Youtube

DeLaval neemt Milkrite Interpuls over

De Zweedse melkmachinefabrikant DeLaval neemt Milkrite Interpuls, producent van onder meer tepelvoeringen en melkklauwen, over van de Britse rubberfabrikant Avon Rubber.

Milkrite Interpuls blijft daarbij dezelfde strategie voortzetten met hetzelfde management, dezelfde organisatorische opzet, dezelfde merken en dezelfde kanalen naar de markt. Volgens CEO Joakim Rosengren van DeLaval zal Milkrite Interpuls als zelfstandig bedrijf binnen de DeLaval-organisatie opereren.

'Milkrite Interpuls is al jaren een belangrijk onderdeel van Avon Rubber, maar het bestuur vindt dat het nu het juiste moment is om het bedrijf te verkopen. Wij zijn ervan overtuigd dat Milkrite Interpuls onder een nieuwe eigenaar de kans krijgt om in de toekomst te blijven bloeien en groeien', zegt Paul McDonald, CEO van Avon Rubber, een bedrijf dat de afgelopen jaren jaarlijks 30 miljoen winst boekte.

Bekijk meer over:

Weer

 • Donderdag
  16° / 8°
  10 %
 • Vrijdag
  17° / 8°
  15 %
 • Zaterdag
  15° / 11°
  70 %
Meer weer