Zuivelnoteringen+deze+week+vrijwel+stabiel
Nieuws
© Archief

Zuivelnoteringen deze week vrijwel stabiel

De meeste zuivelnoteringen van ZuivelNL blijven deze week stabiel ten opzichte van vorige week. Alleen de noteringen van magermelkpoeder voor veevoer en weipoeder pakken iets lager uit.

De notering voor verse boter blijft staan op 312 euro en die van vollemelkpoeder is deze week stabiel op 263 euro.De notering van magermelkpoeder blijft eveneens gelijk aan die van vorige week: 220 euro.

De notering van magermelkpoeder voor veevoerdoeleinden gaat een euro naar beneden en blijft steken op 202 euro. De prijs voor weipoeder daalt 2 euro ten opzichte van vorige week en komt nu uit op 73 euro. Alle prijzen zijn per 100 kilo, exclusief btw, af fabriek.


Coronacrisis

In het begin van de coronacrisis zakten alle noteringen flink in. Al een heel aantal weken laat de zuivelnotering inmiddels weer een stijgende lijn zien. Vorige week was er nog een kleine plus te zien en nu zijn de meeste noteringen stabiel. De noteringen hebben nog niet het niveau bereikt van voor de coronacrisis. Met name de notering van volle melkpoeder blijft een stuk onder het niveau van voor de crisis.Bekijk meer over:

Weer

 • Donderdag
  10° / 0°
  10 %
 • Vrijdag
  11° / -2°
  10 %
 • Zaterdag
  12° / 0°
  10 %
Meer weer