Boter+en+mageremelkpoeder+noteren+hoger
Nieuws
© pixabay

Boter en mageremelkpoeder noteren hoger

De officiële Nederlandse zuivelnoteringen voor verse boter en mager verstuivingsmelkpoeder van EG-origine voor veevoederdoeleinden waren deze week hoger dan vorige week. Ook mageremelkpoeder extra kwaliteit noteerde hoger.

Zo plust mager verstuivingsmelkpoeder met 10 euro naar 203 euro. Datzelfde bedrag nam de notering voor mageremelkpoeder toe, waarmee die op 217 euro uitkwam. De notering voor boter lag deze week met 310 euro zelfs 12 euro hoger dan die van vorige week.

De notering voor vol verstuivingsmelkpoeder met 26 procent vet bleef ongewijzigd op 260 euro. Weipoeder noteerde met 75 euro eveneens gelijk aan vorige week.Weer

 • Woensdag
  9° / -2°
  30 %
 • Donderdag
  9° / -2°
  10 %
 • Vrijdag
  12° / -1°
  10 %
Meer weer