Kamps+de+Wild+lanceert+Claas+Financial+Services
Nieuws
© Claas

Kamps de Wild lanceert Claas Financial Services

Kamps de Wild heeft vrijdag 29 mei Claas Financial Services bij haar dealers gelanceerd. Dat deed de Nederlandse Claas-importeur vanuit de drive-in bioscoop in het Duitse Kleve.

Kamps de Wild wilde ondanks het coronavirus graag haar dealers samenbrengen en deze locatie was daar vanwege de beschikbare ruimte erg geschikt voor. Met de introductie van Claas Financial Sevices (CFS) in Nederland biedt Kamps de Wild naar eigen zeggen dealers en klanten duurzame financieringsoplossingen. Claas dekt 75 procent van de wereldwijde verkoop van haar machines af met een Retail-financieringsoplossing van CFS.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  9° / -2°
  30 %
 • Donderdag
  10° / -2°
  10 %
 • Vrijdag
  12° / 0°
  10 %
Meer weer