Gebroeders+Ezendam+in+Borne+nieuwe+Merlo%2Ddistributeur
Nieuws
© Gebr. Ezendam

Gebroeders Ezendam in Borne nieuwe Merlo-distributeur

Gebroeders Ezendam uit Borne zorgt in Zuidoost-Overijssel voor de distributie en onderhoud van Merlo-verreikers.

In samenspraak met Merlo-distributeur J.W. Hoff in Westerhaar is Overijssel verder opgesplitst om klanten bij de service van hun Merlo nog beter en sneller te ondersteunen. In Noord-Overijssel blijft J.W. Hoff zorgen voor de verkoop en service van Merlo-verreikers.

De broers Jan en Nico Ezendam zijn in 1984 gestart met het mechanisatiebedrijf Gebr. Ezendam. In de loop van de jaren zijn daar de divisies veehouderijtechniek en kwekerijtechniek bij gekomen. Kwekerijtechniek is een divisie waarmee gebroeders Ezendam in Nederland en ver daarbuiten actief zijn, dit met hun eigen merk Globus kwekerijmachines.


Samenwerking

Voor De Lille, die meer dan 32 jaar importeur van Merlo in de Benelux is, is het belangrijk om een goede samenwerking te hebben met zijn distributeurs. Bij J.W. Hoff en Gebr. Ezendam zal dat geen probleem zijn. Ezendam heeft al jaren ervaring met verreikers en heeft een zeer complete Merlo-verreiker aangeschaft om klanten kennis te laten maken met het merk.

Bekijk meer over:

Weer

 • Donderdag
  10° / 0°
  10 %
 • Vrijdag
  11° / -2°
  10 %
 • Zaterdag
  12° / 0°
  10 %
Meer weer