Nieuwste verreiker Merlo R50.30SPlus afgeleverd

Abemec heeft afgelopen week het nieuwe model Merlo R50.30SPlus Roto-verreiker afgeleverd aan verreikerverhuurder Harrie van Rooij in Vessem.

Nieuwste+verreiker+Merlo+R50%2E30SPlus+afgeleverd
© Abemec

De verreiker heeft een motor van 176 pk, een hefcapaciteit van 4.950 kilo en een maximale hefhoogte van ruim 29 meter. De machine vervangt de Merlo Roto 40.30MCSS die jarenlang trouw zijn werk heeft gedaan.

De Merlo R50.30SPlus is voorzien van twee onafhankelijke load-sensing hydrauliekpompen met flow-sharing. Hierdoor is de verreiker altijd gelijkmatig te roteren, geheel onafhankelijk van de andere functies.


Handherkenning

De Premiumcabine met ruime overdruk heeft joysticks die worden geactiveerd via handherkenning. Deze joysticks sturen automatisch het toerental van de motor aan, zodra ze worden bediend.

De machinist kan vanuit zijn stoel de cabine 20 graden achterover laten kantelen, om beter zicht te houden op de last. De steunpoten kunnen individueel of allemaal tegelijk in- en uitgeschoven worden.

Verder is de Merlo onder andere uitgevoerd met airco, radiografische bediening, jib, werkkooi, lier en diverse werklampen op de cabine en bovenwagen.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  2° / -1°
  5 %
 • Maandag
  4° / 2°
  20 %
 • Dinsdag
  5° / 3°
  5 %
Meer weer