Twee+nieuwe+servicepartners+voor+Merlo
Nieuws
© Eigen Foto

Twee nieuwe servicepartners voor Merlo

De Lille, importeur in de Benelux van Merlo en Venieri, verstevigt de positie van Merlo in Nederland. Twee erkende firma's stappen mee in het Merlo-verhaal: J.W. Hoff in Westerhaar en Tjitte de Wolff in Tjerkgaast.

J.W. Hoff in het Overijsselse Westerhaar bestaat sinds 1996 en is opgericht als reparatie- en revisiebedrijf. Zo'n twintig jaar later is het bedrijf met inmiddels vijftien medewerkers niet meer weg te denken uit de regio.

Hoff is altijd op zoek naar ontwikkeling van zijn bedrijf. 'Vooruit denken en beter worden is van het grootste belang als je wilt blijven bestaan. Onze klanten veranderen namelijk ook.' Dit sluit nauw aan bij de filosofie van zowel Merlo als De Lille, laat John Mulder, accountmanager bij De Lille weten. 'De machines van Merlo zijn bij J.W. Hoff zeker op hun plaats. Een bedrijf die durft te investeren in een samenwerking.'

J.W. Hoff is opgedeeld in twee verschillende handels-, en servicetakken en dat alles onder één dak, namelijk mechanisatie en industrie/bouw. De firma beschikt over twee volledig uitgeruste servicevrachtwagens.

© Eigen Foto

Speerpunt

Tjitte de Wolf in het Friese Tjerkgaast heeft naast een uitgebreid assortiment een goede service als belangrijk speerpunt van hun bedrijfsvoering. Ook is Tjitte de Wolff VCA- en VA-keur gecertificeerd.

De medewerkers zijn betrokken en klantgericht. Daarom is De Lille blij om Tjitte de Wolff te mogen verwelkomen als servicepartner/distributeur voor Merlo in Friesland.

'In onze werkplaats verzorgen onze monteurs alle onderhoudswerkzaamheden en reparaties, als ook VA-keur-gecertificeerde keuringen aan bijvoorbeeld heftrucks, hoogwerkers en elektrisch gereedschap. Het is tevens mogelijk om op locatie reparaties, onderhoud en keuringen uit te voeren. Wij hebben daarvoor drie servicewagens', zegt Ronald Sieperda, directeur van Tjitte de Wolff.

Ook gemeenten, hovenier- en groenbedrijven, campings en particulieren zijn bij Tjitte de Wolff aan het juiste adres voor tuin- en parkmachines.

Bekijk meer over:

Weer

 • Maandag
  25° / 13°
  10 %
 • Dinsdag
  26° / 14°
  10 %
 • Woensdag
  28° / 16°
  70 %
Meer weer