Vicon+verkoopt+machines+via+%27try+%26amp%3B+buy%27%2Dactie
Nieuws
© Vicon

Vicon verkoopt machines via 'try & buy'-actie

Ondernemers kunnen bij Vicon nu een nieuwe machine aanschaffen en in het najaar beslissen of ze deze willen houden, of toch liever retour sturen. Dit is onderdeel van een 'try & buy'-actie.

De ondernemer betaalt dan 20 procent aan. In het najaar volgt het resterende bedrag, of hij retourneert de machine. De koop wordt volgens Vicon kosteloos ontbonden. Als de koper de machine wil houden, volgt een facturering van het resterende koopbedrag.

'Wij doen niet aan kleine lettertjes, maar er zijn wel spelregels', zegt productmanager Jelle Hospes van Vicon. 'Deze spelregels maken we vooraf duidelijk en zijn echt heel redelijk. In grote lijnen moet de machine schoon, heel en goed onderhouden worden geretourneerd.'

De actieperiode loopt van half mei tot half juni. De machine moet bij een erkende Vicon-dealer worden gekocht. Uiterlijk op 1 november laat de koper de dealer weten of hij de machine wil houden, of dat deze op 1 november wordt geretourneerd.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  6° / 2°
  70 %
 • Maandag
  9° / -1°
  10 %
 • Dinsdag
  10° / -1°
  20 %
Meer weer