World Horti Center lanceert vandaag Online HortiXperience

World Horti Center start vandaag met de Online HortiXperience. Dit omdat het delen van kennis en het verbinden van partners in de tuinbouw ook in deze tijd belangrijk is.

World+Horti+Center+lanceert+vandaag+Online+HortiXperience
© World Horti Center

Het pakket van onlinediensten bestaat uit een online tour waarbij experts de bezoekers meenemen in een rondgang door World Horti Center en kennis delen over de duurzame en innovatieve glastuinbouwsector.

Het World Horti E-book geeft met informatie van tuinbouwbedrijven en -organisaties, links en video's een verdieping in de onderwerpen. Deze diensten zijn kosteloos via de website te bekijken.

Tuinbouwexpertise

De Online HortiXperience gaat nog verder: de bezoeker die na het bezoeken van de Horti Tour en het World Horti E-book nog meer tuinbouwexpertise zoekt, kan een online Q&A-sessie boeken met een van de experts en in contact worden gebracht met de ruim 130 bedrijven die aan World Horti Center zijn verbonden.

Hoe werkt de online tour? Via de website van World Horti Center vertellen de HortiXperts waarom de Nederlandse glastuinbouw zo succesvol is, welke innovatieve kasconstructies en -installaties er zijn en wat er in de All Climate Greenhouse en het onderzoekscentrum van World Horti Center gebeurt.

Kansen voor jongeren

Ook vertellen de experts over de kansen in de glastuinbouw voor jongeren en de toegevoegde waarde van de sector voor de grote maatschappelijke uitdagingen. De onderwerpen zijn in verschillende themavideo's uitgewerkt.


Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    14° / 7°
    70 %
  • Zaterdag
    15° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 5°
    20 %
Meer weer