Actie zorgt voor verviervoudiging orders bloemen

De actie van Topbloemen.nl waarbij boeketten gratis bezorgd werden om zo de lokale bloemist een hart onder de riem te steken, is uitgelopen op een megasucces.

Actie+zorgt+voor+verviervoudiging+orders+bloemen
© Topbloemen

De actie 'Steun de lokale bloemist' is zo succesvol dat de klantenservice al dagen overbelast is. De actie heeft gezorgd voor een vier- tot wel vijfvoudig aantal bestellingen ten opzichte van normale dagen voor de coronacrisis.

'Ontzettend gaaf om te zien dat zoveel mensen gehoor hebben gegeven aan deze oproep, die natuurlijk geweldig is uitgepakt voor de lokale bloemisten', zegt Edwin van Arkel van Topbloemen.nl. 'De orders blijven maar binnenstromen. Dit hadden we in onze wildste dromen niet verwacht.'


Dat de actie zo succesvol is, zorgt ook voor iets minder prettigs: de gewenste leverdatum kan niet meer worden gegarandeerd. 'Onze klantenservice is al dagen overbelast. We doen er op dit moment alles aan om zoveel mogelijk boeketten te laten bezorgen op de gewenste leverdata, maar vragen onze klanten om enige coulance, als dit niet lukt', zegt Van Arkel.

Stopgezet

'We doen ook een oproep aan onze klanten om boeketten zoveel mogelijk gespreid te bestellen en verzoeken klanten met vragen om ons te mailen in plaats van te bellen. De gratis bezorging hebben wij op dit moment om die reden dan ook stopgezet: het blijft voor ons van groot belang om ook de kwaliteit van ons merk te waarborgen.'


Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  14° / 6°
  70 %
 • Donderdag
  14° / 5°
  40 %
 • Vrijdag
  16° / 5°
  20 %
Meer weer