Bloemist+waardeert+promotie+seizoensbloemen
Nieuws
© VidiPhoto

Bloemist waardeert promotie seizoensbloemen

Vier op de vijf bloemisten laat zich inspireren door de campagne 365 dagen bloemen bij het inkopen van seizoensbloemen. Dat blijkt uit een evaluatie van de promotiecampagne.

De bloemisten honoreren de reclamecampagne met een 7,9 en 81 procent van de detaillisten leest het magazine dat over seizoensbloemen wordt uitgegeven. Een meerderheid van de bloemisten zegt dat de verkoop van seizoensbloemen is gestegen door de prikkelende voorbeelden van seizoensbloementoepassingen.

365 dagen bloemen richt zich op vier seizoensthema's: ruik de lente, pluk de zomer, beleef de herfst en bewonder de winter. De door seizoensbloemenkwekers gefinancierde promotiecampagne wordt in Nederland, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk gevoerd.

Vier talen

Het magazine, dat onder de promotieuitingen valt en vier keer per jaar wordt uitgegeven, verschijnt in vier talen (Nederlands, Duits, Engels en Frans) in een total oplage van 40.000 stuks. Het blad valt op de mat bij ongeveer 25.000 bloemisten.

De promotie wordt ook ondersteund met een eigen website, posters en foto's van seizoensbloemen. De campagne eindigt dit jaar, maar het is de bedoeling dat 365 dagen bloemen ook in de komende drie jaar een vervolg krijgt.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  5° / 0°
  30 %
 • Maandag
  5° / 0°
  60 %
 • Dinsdag
  8° / 1°
  85 %
Meer weer