Noteringen+mager+melkpoeder+flink+in+de+min
Nieuws
© Archief

Noteringen mager melkpoeder flink in de min

De wekelijkse zuivelnoteringen van ZuivelNL laten deze week een wisselend beeld zien. De noteringen voor mager melkpoeder duikelen flink naar beneden, maar de noteringen voor volle melkpoeder en boter blijven overeind.

De notering van mager melkpoeder daalt met maar liefst 14 euro en komt uit op 223 euro. De notering van mager melkpoeder voor veevoer daalt nog sterker. Er gaat 20 euro vanaf deze week met als resultaat dat de notering nu op 205 euro staat. De prijs voor weipoeder zakt met 5 euro naar 66 euro. Voor de zesde week op rij dalen de noteringen, maar deze week is de daling voor de noteringen mager melkpoeder wel heel sterk.

De prijs van verse boter in cartons van 25 kilo laat deze week een stabiel beeld zien en komt daarmee net als vorige week op 341 euro. De notering van volle melkpoeder blijft staan op 296 euro. De vermelde prijzen zijn per 100 kilo, exclusief btw, af fabriek.

• Bekijk de marktprijzen van zuivel

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  13° / 2°
  70 %
 • Zondag
  24° / 11°
  60 %
 • Maandag
  18° / 15°
  70 %
Meer weer